Sök
Produkter
  Menu Close

  Arthro Forte Shots - 20x25ml

  Tillverkare: Z-Konzept
  Innehåller höga doser av MSM, glukosamin, kondroitin och kollagen. Det innehåller också vitamin B6 och mangan. Mangan bidrar till bildandet av normalt bindväv.
  Artikelnr: FIT00438
  Lagerstatus: 7 st i lager
  150,00 RON
  Ditt pris: 135,00 RON
  i h

  Innehåller höga doser av MSM, glukosamin, kondroitin och kollagen. Det innehåller också vitamin B6 och mangan. Mangan bidrar till bildandet av normalt bindväv.

  Till skillnad från de flesta andra liknande produkter på marknaden har vi utvecklat ett mer bekvämt och lättabsorberat kosttillskott. I Arthro Shots har vi kombinerat alla kända aktiva ingredienser som är kopplade till stöd för leder och leder: glukosaminsulfat, kondroitinsulfat, metylsulfonylmetan (MSM), hydrolyserat kollagen och mangansulfat. Glukosamin och kondroitin utgör grundmaterialen för lederna. MSM tillhandahåller svavel, en viktig komponent för broskuppbyggnad. Hydrolyserat kollagen är ett strukturellt protein som ansvarar för flexibilitet och tätning av bindväv samt kan aktivera broskceller för att producera mer broskvävnad. Mangan bidrar till bildandet av normalt bindväv och upprätthållandet av normala ben. Till denna unika formulering har vi tillsatt naturlig mangojuice för ett läckert kosttillskott som du kan njuta av varje dag!

  Dosering: 1 ampull per dag. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

  Ingredienser: Aktiva ingredienser: Hydrolyserat kollagen 9%, mangopulp 7,5%, glukosaminsulfat (innehåller skaldjur), kondroitinsulfat, metylsulfonylmetan, mangansulfat, pyridoxinhydroklorid, och inaktiva ingredienser: surhetsreglerande medel, citronsyra, arom, konserveringsmedel, kaliumsorbat, sötningsmedel, natriumcyklamat, acesulfam K, sackarin, emulgeringsmedel: E471.

  0.0 0
  Skriv din egen recension Stäng
  *
  *
  • Dålig
  • Utmärkt
  *
  *
  *