Sök
Produkter
    Menu Close

    Om oss

    RecoSport:s huvudsakliga verksamhet är import och distribution av näringsmässiga tillskott och produkter för idrottare, liksom sporttillbehör och medicinsk utrustning. Vi startade vår verksamhet år 2011 och är ditt primära stöd när du behöver en knuff för att bli en högpresterande idrottare, eller om du helt enkelt beslutar att ägna dig åt sport som ett sätt att spendera din fritid. Vi erbjuder ett brett utbud av tillskott som är nödvändiga för kroppen under intensiva och långvariga ansträngningar, liksom näringsmässiga tillskott som krävs för återhämtning efter ansträngning. Dessutom tillhandahåller vi tillbehör och utrustning för att stödja återhämtning efter potentiella skador och ingrepp.

    Det är värt att nämna att RecoSport samarbetar med de mest välrenommerade namnen inom idrottsvärlden, inklusive tillverkare som Multipower, Z-Konzept, Body Attack för tillskott, och RehabMedic, Pino, Sveltus för sporttillbehör och medicinsk utrustning.

    Vi är särskilt dedikerade till kvalitet, vilket är varför våra näringsmässiga tillskott, sportprodukter och hela utbudet av tjänster vi erbjuder speglar professionalism och fullständig hängivenhet. Dessutom har vårt förhållande mellan kvalitet och pris visat sig vara det bästa på marknaden i Rumänien, vilket bekräftas av hela vår lista med kunder och partners. Bland dem finns prestigefyllda fitnesscenter i Rumänien, över 90% av landets idrottsklubbar, samt nationella och internationella fotbollslag.