Sök
Produkter
  Menu Close

  FLEXBEAM - Infraröd Återhämtningsenhet

  Enhet för återhämtning och förbättring av sportprestationer.
  Artikelnr: FIT03822
  2.490,00 RON
  i h

  FlexBeam, en enhet designad av NASA, som fungerar med infrarött ljus och ger en optimal fysiologisk respons i följande situationer:

  LINDRAR SMÄRTA - Upplev smärtlindring och påskynda läkning genom att förbättra syretillförseln till skadade vävnader, vilket minskar obehag som orsakas av syrebrist.

  REPARERAR MUSKLER - Förbättrar blodflödet för att eliminera muskelsmärta genom att avlägsna ansamling av mjölksyra. Aktiverar stamcellsaktivitet för att regenerera muskelvävnad, vilket hjälper till med snabbare återhämtning och läkning.

  LADDA DIN ENERGI - Ladda dina cellulära batterier genom att tillhandahålla ljus som mitokondrierna behöver för att producera energi i form av ATP, din kropps energikälla.

  ÅTERHÄMTA DIG BÄTTRE - Oavsett om du återhämtar dig från en skada eller en krävande dag, kan kortvågigt infrarött ljus påskynda din återhämtning, vilket hjälper kroppen att återhämta sig mer effektivt och självläka.

  FlexBeam är en infraröd återhämtningsenhet, smart designad för att ge en optimal fysiologisk respons för dig, dina nära och kära och till och med dina husdjur. Det röda ljuset som används av FlexBeam är icke-invasivt, icke-toxiskt och vetenskapligt stött av tusentals expertgranskade studier, kliniskt bevisade att stödja kroppens naturliga förmåga att läka. Till skillnad från andra infraröda återhämtningsenheter på marknaden är FlexBeam designad för människokroppen. Dess unika design gör att ljuset kan tränga djupt in i svårtillgängliga områden av kroppen, såsom knä- och axelleder, vilket är omöjligt att uppnå med platta ljuspaneler.

  Hur fungerar FlexBeam?

  Med tekniken utvecklad av NASA är FlexBeam den första infraröda terapienheten som erbjuder lokaliserat ljus där du behöver det. Specialister från Research Health har ägnat timmar åt forskning, utveckling och testning av FlexBeam och har producerat det bästa bärbara röda ljuset på marknaden!

  Den unika designen gör att det röda ljuset kan rikta sig mot vissa områden av kroppen, såsom knän, rygg eller axlar, etc. Dessa områden är svåra att nå med andra konventionella infraröda terapiverktyg. Detta innebär att du får fördelarna av att använda infrarött ljus direkt i de muskler och leder du önskar. De fantastiska sakerna slutar inte här.

  Här är ytterligare 6 skäl till varför FlexBeam är rätt produkt för dig:

  1. Lättjusterbara Velcro-remmar - Velcro-remmarna gör att du kan justera enheten och applicera det röda ljuset var som helst på kroppen. Remmarna är så praktiska att du kan laga mat, läsa eller titta på dina favoritserier medan du använder FlexBeam.
  2. 3 intensitetsnivåer - De flesta produkter med rött ljus har bara en intensitetsnivå. FlexBeam erbjuder tre förinställda inställningar, så att du kan njuta av olika intensiteter för att maximera de hälsofördelar du kommer att uppleva.
  3. Superkraftigt batteri - Denna produkt kommer med ett batteri som varar i 5 sessioner på en enda laddning.
  4. Ultralätt bärväska - Ta med din FlexBeam var som helst med den lätta och robusta bärväskan.
  5. Två års garanti - Eventuella små problem med enheten kommer vi att reparera inom två års garantin.

  SPECIFIKATIONER:

  • Mått: 35 cm x 13,5 cm x 4,5 cm;
  • Vikt: 775 g / 1,65 lbs;
  • Tillgängliga färger: kolgrå;
  • Våglängd: 635 nm + 810-850 nm;
  • Material: ABS-PC plast och silikon;
  • Garanti: 2 år.
  0.0 0
  Skriv din egen recension Stäng
  *
  *
  • Dålig
  • Utmärkt
  *
  *
  *