Sök
Produkter
  Menu Close

  FLYTANDE MAGNESIUM + B6 AMPULLER

  Tillverkare: Z-Konzept
  Flytande magnesium ampuller 20x25 ml - Förebygger muskelkramper
  Artikelnr: FIT00437
  Lagerstatus: 12 st i lager
  99,00 RON
  i h

  För magnesium har vi valt den flytande formen eftersom den ger en bättre och snabbare absorption, vilket garanterar omedelbar effekt. Vi använder magnesiumcitrat för att uppnå hög biotillgänglighet. 260 mg magnesium motsvarar mer än 2/3 av den dagliga rekommenderade dosen. Vi har lagt till 1,4 mg vitamin B6 per portion för att stödja magnesiumets minskning av trötthet.

  För att erbjuda en naturlig och fräsch smak innehåller Magnesium + B6 Z-Konzept koncentrerad naturlig apelsinjuice. Magnesium är en absolut nödvändig mineral, särskilt för aktiva personer med en hälsosam livsstil, som kan ses från EFSA:s godkända påståenden: magnesium bidrar till att minska trötthet, elektrolytbalans, normal energimetabolism, normal nervfunktion, normal muskelfunktion, normal proteinsyntes, normal psykologisk funktion, bevarande av friska ben och tänder.

  Det magnesium som finns i produkten hjälper till att musklerna fungerar bra och bibehåller elektrolytbalansen samt hjälper till att bevara friska ben och tänder. Magnesium och vitamin B6 bidrar också till att upprätthålla en adekvat energimetabolism och en god funktion av nervsystemet. Dessutom bidrar dessa ingredienser till att minska trötthet och stödja bibehållandet av normala psykologiska funktioner.

  Vitamin B6 hjälper till med rätt syntes av cystein och bibehåller en adekvat metabolism av homocystein. Vitamin B6 bidrar till att upprätthålla normal protein- och glykogenmetabolism samt reglerar hormonell aktivitet.

  Användning: 1 ampull per dag, särskilt efter träning. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

  Ingredienser: Vatten, syra - citronsyra; surhetsreglerare - trinatriumcitrat; kaliumcitrat (kalium), sötningsmedel: sukralos, acesulfam K; konserveringsmedel: kaliumsorbat, natriumbensoat; magnesiumcitrat (magnesium), aromer, pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), maltodextrin. Kosttillskott. Innehåller sötningsmedel.

  0.0 0
  Skriv din egen recension Stäng
  *
  *
  • Dålig
  • Utmärkt
  *
  *
  *