Sök
Produkter
  Menu Close

  GUARANA SHOT 1800MG - 20X25ML Z-KONZEPT

  Tillverkare: Z-Konzept
  GUARANA SHOT 1800 mg - Flytande guaranaextrakt av högsta kvalitet, vilket innebär en högre koffeinhalt och bättre smak.
  Artikelnr: FIT00434
  Lagerstatus: 5 st i lager
  121,00 RON
  i h

  Guarana utvinns från torkade och skalade frön från Paulinia Cupana-plantan. Den har sitt ursprung i Amazonas-regionen. Lokalbefolkningen har länge använt guarana i detta område för att undertrycka aptiten och för dess enastående förmåga att bekämpa trötthet. Denna effekt kommer från koffeinet som finns i fröna, men det är mycket annorlunda än fritt koffein eller koffein från kaffe; det är en koffein med långvarig frisättning. Fördelen är en mycket längre varaktighet av koffeineffekten.

  I Guarana 1.800 Shot har vi använt det bästa kvalitetsguaranaextraktet, vilket innebär en högre koffeinhalt och bättre smak. Den flytande formen möjliggör snabbare absorption än en tablett eller kapsel, med en långvarig effekt. Formeln är berikad med vitaminerna B1, B3 och B6 för ytterligare energi.

  Med 1 800 mg guaranaextrakt har vi en av de största doserna på marknaden. 180 mg koffein som frigörs över tid motsvarar 2-3 koppar kaffe.

  Ingredienser: fruktos, guaranaextrakt, nikotinamid, tiaminmononitrat, pyridoxinhydroklorid, vatten, surhetsreglerande medel, citronsyra, arom, konserveringsmedel: kaliumsorbat.

  Användning: 25 ml per dag före träning eller tävling. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

  0.0 0
  Skriv din egen recension Stäng
  *
  *
  • Dålig
  • Utmärkt
  *
  *
  *